SKYE EVIE SULLIVAN » 07.05.1997 (22) » STRAIGHT FEMALE & TAKEN
STUDIES NURSING @ VANDERBILT UNIVERSITY» HUMAN & ANIMAL ACTIVIST
MEMBER OF KAPPA ALPHA THETA » ON SOPHOMORE YEAR LIVES ON CAMPUS

Skotlannissa, tarkemmin sanottuna Edinburghissa, olivat Faye Kingston ja Lachlan Sullivan eläneet koko ikänsä. Vasta täysi-ikäisinä ne kuitenkin vasta tapasivat toisensa Dublinin yöelämässä ja muutaman vuoden ikäerosta huolimatta kokivat heti olevansa sielunkumppaneita. Yhteistä elämää alettiin rakentaa saman tien avioliiton kautta, ja niiden rakkaus kesti niin myötä- kuin vastoinkäymiset. Kunhan molemmilla oli vakaa työpaikka – päälle parikymppisellä Fayellä hotellin aulatyöntekijänä ja päälle kolmekymppisellä Lachlanilla luonnontieteiden professorina – oli aika lopulta perustaa perhe. Ensimmäinen lapsi, Skye Evie syntyi vuonna 1997. Naisvalta sinne perheeseen loppujen lopuksi tuli jäädäkseen, koska Skye sai vuosien varrella kaksi pikkusisarusta; Allien vuonna 1999 ja Caitlinin vuonna 2002. Skyen lapsuus Edinburghissa oli kaikin puolin idyllinen. Siitä ajasta Skye ei ehkä muista paljoa, mutta onnelliseksi se sitä joka tapauksessa kuvailisi; kavereita nimittäin löytyi ja pikkusiskoista se piti mieluusti huolta. Parhaiten Skye taitaa siltä ajalta muistaa pitkäkarvaisten collieiden karvat niin vaatteissa kuin huonekaluissa. Niihin aikoihin Sullivanit nimittäin ihan kasvattivat koiria.

Vuonna 2003, kun Skye oli kuusi vuotta vanha, sai Lachlan työtarjouksen, josta oli vaikeaa kieltäytyä. Virka luonnontieteiden professorina Nashvillessä Vanderbiltin yliopistossa oli auki, eli Skye perheineen (koirat mukaan lukien) muutti työviisumin avulla aina Yhdysvaltoihin asti. Myöhemmin viisumi muuttui vakinaiseksi koko perheelle, ja ne uskalsivat rakentaa elämää uudestaan Yhdysvaltojen puolella. Fayekin sai nopeasti töitä ja niinpä arki alkoi nopeasti rullata normaalisti. Skye ei muuttoa kokenut mitenkään traumaattisena kokemuksena, koska sosiaalisen ja iloisen olemuksensa takia se löysi heti uusia ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa. Opiskelut aloitettiin nashvilleläisessä koulussa, josta löytyi myös paras kaveri Piper Blackwood. Piper tuli rikkaasta yrittäjäperheestä, eli match ei ollut mikään kaikista odotetuin. Skyeta tai Piperia se ei kuitenkaan haitannut – ne loivat heti vahvan ystävyyssiteen. Piperin kautta Skye sitten vielä tapasi Piperin naapurin Cooperin, jonka kanssa aikaa tuli vietettyä erittäin paljon. Se oli myös Skyen ensi-ihastus, kuten myös Piperin.

High schoolissa Skye löysi monia kiinnostuksen kohteita. Eläimet, varsinkin koirat, pysyivät edelleen lähellä sydäntä ja veivät sen muun muassa vapaaehtoistyöhön eläinsuojeluyhdistyksiin. Lisäksi se tapasi ihmisiä, jotka taas herättivät tarpeen auttaa muita. Uravalinta sairaanhoidosta tai jostain muusta ihmisläheisestä ammatista alkoi selkeentyä, kun muuten high school taas tuntui sekoittavan päätä. Sen Skye ainakin sai heti tajuta, että päihteet sekoittivat sen viimeisen päälle. Tupakkaa se kokeili tasan kerran, mutta alkoholi jäi valitettavasti tavaksi. Melkein jokaisena viikonloppuna se oli huvittelemassa, mutta siihen oli toisaalta varaakin – arkipäivät tunnollinen tyttö pyhitti opiskeluille, koska se haaveili jo silloin Vanderbiltin yliopistosta. Alkoholi valitettavasti ei sopinut Skyelle kovinkaan hyvin ja sen alaisena se teki typeriä päätöksiä. Niistä kaikista typerin oli varmaan se ilta, kun Skye menetti 14-vuotiaana neitsyytensä Cooperille, vaikka se poika ja Piper seurustelivat silloin. Totta kai Skye katui sitä jälkeenpäin, mutta ei toisaalta voinut tunteilleen mitään. Ihastus oli nimittäin ihan selvää. Parhaansa mukaan Skye yritti pojalle vihjailla haluavansa olla sen kanssa, mutta koskaan se ei uskaltanut sanoa mitään suoraan. Niistä vihjeistä Cooperin olisi kuitenkin ihan varmasti pitänyt tajuta, mitä Skye tahtoi, mutta siitä huolimatta Cooper valitsi Piperin. Sydänjuuriaan myöten loukkaantunut ja surullinen Skye ei edes harkinnut mainitsevansa asiasta Piperille. Tapahtuneen jälkeen Skye aloittikin sen järjettömän poikaystävien pyörittämisen; high schoolin aikana sillä oli ainakin viisi poikaystävää, mutta ei silti saanut Cooperia mielestään. Sen jätkän kanssa sitä tulikin päädyttyä vällyjen väliin enemmän kuin muutaman kerran ja tunteet ne vain syvenivät; Cooperia saatettiin kutsua ihan parhaaksi ystäväksi, joka tunsi Skyen perin pohjin.

Hyvä koulumenestys high schoolissa poiki Skyelle Vanderbiltiin stipendin, joka ei kuitenkaan kattanut ihan kaikkia kuluja. Niinpä Skye alkoi kuumeisesti etsiä itselleen töitä, ja sellaisia sai downtownissa sijaitsevasta Dose Coffee & Tea –kahvilasta tiskin takaa. Sairaanhoidon puolen Skye valitsi opiskeltavaksi, koska se tuntui kaikista luontevimmalta. Tunnollisesti se alkoikin opiskella, mutta myös juhliminen edelleen vei mukanaan. Viikonloppuisin se siis edelleen kävi aktiivisesti juhlimassa niin tutussa kuin tuntemattomassa seurassa ja uusia poikaystäviäkin tuli taas kuvioihin. Niiden suhteiden loputtua Skye aina sai tukeutua Cooperin lohduttavaan olkapäähän, mikä ei kyllä helpottanut siitä jätkästä irti päästämistä lainkaan. Itse asiassa freshman-vuonna Skye oli Cooperin kanssa varmaan läheisempi kuin koskaan. Sen kanssa käytiin vällyjen välissä jopa joidenkin suhteiden aikana, mikä ei tietenkään ollut hyväksyttävää toimintaa. Se ei kuitenkaan osannut hillitä itseään. Piper, joka pääsi myös opiskelemaan Vanderbiltiin, on sentään tietoinen Skyen ja Cooperin nykyisistä väleistä, vaikka ei mitään teini-iän takaisista seikkailuista tiedäkään.

Piperin kanssa Skye meni myös ihastumaan sisarkuntien toimintaan. Kappa Alpha Thetan toimintaan haettiin mukaan heti valinnassa tammikuussa 2018, ja molemmat tytöt otettiin mukaan sisarkuntaan. Sisterhood for life -ajatusta Skye kannattaa mieluusti ja se rakastaa asua Kappa Alpha Thetan asunnossa muiden sisarkuntalaisten kanssa. Skye on melko varma, että se on luotu moiseen yhteisöllisyyteen. Nykyään Skye on siis osa Kappa Alpha Thetaa, mutta jaksaa kuitenkin opiskella ahkerasti, vaikka painii vaikeiden parisuhdekuvioiden kanssa. Yksikään poika ei tunnu pysyvän – ei yksikään paitsi Cooper. Ystävyyttä siihen jätkään ei kuitenkaan olla valmiita menettämään rakkauden takia ja kieltämättä Cooperin tekemä vuosien takainen valinta edelleen painaa mieltä.

Jos jossain kaukaisuudessa kuulee äänekästä tyttömaista kikatusta, on Skye varmasti paikalla. Noin yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia ajasta se on hyvällä tuulella ja repii ilon irti kaikesta ja kaikista. Ekstrovertille tytölle varsinkin muut ihmiset tuovat energiaa, joka taas auttaa Skyeta levittämään positiivisuutta. Se tahtoisi, että kaikilla on hyvä olla, ja tekee sen eteen kaikkensa. Esimerkiksi ystävilleen se on aina se lohduttava olkapää, jonka puoleen kääntyä. Skye on myös se ihminen, joka ihan varmasti auttaa ylös jokaisen puliukon katuojasta, ja usein tyttö on ollut myös ruokajonossa jakamassa ruokaa vähäosaisimmille vapaaehtoistyön merkeissä. Vapaaehtoistyö ei ole rajoittunut vain ihmisiin – myös eri eläinsuojeluyhdistyksissä Skye on ollut ulkoiluttamassa koiria ja antamassa ylipäätään apua siinä, missä tarvitaan. Tyttö tarjoaa myös aina keittiöpsykologin palveluja – siis ihan melkein ärsyttävyyteenkin asti. Kaikki eivät todella kestä Skyeta, joka ei tajua edes olevansa toisinaan liian utelias. Sen tarkoitusperät ovat kuitenkin aina aitoja.

Skye on niin kiltti, että se on sinisilmäinen ja toisinaan jopa naiivi. Se tahtoo uskoa ihmisistä vain hyvää, mikä taas tarkoittaa sitä, että se on joutunut pettymään moneen kertaan. Anteeksi Skyella ei sitten olekaan tapana antaa. Pitkävihaisuus siis on varmasti yksi niistä huonoista piirteistä. Kaikki pettymykset Skyella menevätkin syvälle ihon alle. Se on herkkä, eli varmasti itkee, mutta pääsee toisaalta myös yli pettymyksistä nopeasti, koska pystyy puhumaan asioista. Skye haluaa aina puhua totta ja olla rehellinen. Toki se jättää asioita kertomatta silloin, kun on vaara satuttaa toista ihmistä – varsinkin jotakuta läheistä. Skyelle sen lähipiiri on kaikki kaikessa ja se ei tiedä, miten selviäisi, jos menettäisi itselleen tärkeän ihmisen. Tärkeiden ihmisten mielipiteellä on erittäin paljon väliä Skyen maailmassa ja niiltä saatu kritiikki menee syvälle ihon alle, eikä siitä päästä yli. Toisten antamasta kritiikistä Skye ei välitä, itse asiassa osaa jopa sanoa takaisin, jos tilanne sen vaatii. Mikään tossu se ei siis ole kaikesta huolimatta. Mitään huutamista Skye ei kyllä harrasta. Eikä oikeastaan edes suuttumista. Suuttunut Skye käyttää oikeastaan vain sanoja aseenaan ja ihan liian usein se itkee, jos joutuu riitelemään jonkun tärkeän ihmisen kanssa. Useimmiten Skye kuitenkin välttelee riitoja ja on heti sovittelemassa.

Isosiskona Skye oppi vastuuta jo nuoresta pitäen, kun se toisinaan hoiti nuorempia sisaruksiaan. Toisaalta jääräpäisyys ja päättäväisyys ovat myös osa sen luonnetta; kun Skye jotain päättää, niin se aivan varmasti tapahtuu. Esimerkiksi opiskelut ovat aina sujuneet paremmin kuin hyvin sen päättäväisyyden ja intohimoisen luonteen takia. Skye on helppoa motivoida ties minkälaisiin juttuihin mukaan ja se tarttuu kiinnostavaan ideaan täysillä. Jääräpäisyys taas ilmenee siten, että Skyella on vahvoja mielipiteitä ja niistä se pitää kiinni kynsin ja hampain. Toisinaan sille on jopa vaikeaa myöntää, että se on ollut väärässä jossain asiassa, mutta saattaa se alistuakin. Lähimpien ihmisten kanssa Skye kyllä on tottunut vääntämään ties minkälaisista asioista eikä niille tule annettua periksi. Kai Skyen on helpompi antaa täysin aito kuva silloin itsestään, vaikka se ei kyllä oikeastaan koskaan mitään feikkaakaan vaan on rohkeasti juuri sellainen kuin on. Se jopa uskaltaa heittää sarkastista ja toisinaan mustanpuhuvaa huumoria, vaikka kaikki varmaan järkyttyvätkin tajutessaan, että sellainen puree kiltin ja puhtoisen oloiseen tyttöön. Siitä voi kuitenkin täysin syyttää seuraa, jossa Skye pyöri teini-ikäisenä ja toisinaan myös vieläkin.

Yleensä Skye on se järjen ääni. Alkoholi kuitenkin muokkaa Skyen luonnetta täysin, jolloin järkeä ei ole näkyvissäkään. Skye tanssii pöydillä, nuoleskelee varmaan jokaista hyvännäköistä jätkää, ja sitten itkee loppuillasta tai pakenee sellaisen jätkän luota, kenen luoksi ei todellakaan olisi pitänyt eksyä. Skyella on jo teini-iästä lähtien menojalka vipattanut ja se juo melkein joka viikonloppu. Varsinkin Kappa Alpha Thetaan pääsemisen jälkeen alkoholinkäyttö se on vain lisääntynyt ja nykyään Skyen saattaa nähdä humalassa jopa viikolla. Onnekseen Skye ei kuitenkaan ole koskaan kärsinyt kovinkaan pahoista krapuloista ja niinpä se on toimintakykyinen jo seuraavana päivänä. Skye on sosiaalinen jo ilman alkoholiakin ja sen sosiaalinen kalenteri on harvinaisen täyteen buukattu. Aina Skye kuitenkin jättää aikaa opiskelulle, eikä sillä toistaiseksi ole edes ollut ongelmia tasapainotella opiskelua ja ystäviä.

Mitä parisuhteisiin tulee, Skyella on ollut epäonnea. Nätti ja pirteä tyttö houkuttelee luokseen kusipäitä, ja Skye tarttuu aina syöttiin. Skyen pisinkin suhde on kestänyt vain vähän päälle vuoden. Yksinkään Skye ei kuitenkaan osaa olla; se tahtoo itselleen hyvän poikaystävän. Vanhempien liki täydellistä avioliittoa seuratessaan Skye nimittäin haaveilee itse samanlaisesta tulevaisuudesta. Sellaista Skye ei kuitenkaan vielä ole saanut. Miesseikkailujen vuoksi moni pitää Skyeta kevytkenkäisenä. Aika nopeasti se onkin haarat auki, mutta ei kuitenkaan häpeä seksuaalista aktiivisuuttaan. Sen rinnalle Skye kyllä kaipaisi ihan parisuhdettakin, ja olisi sille poikakin, jonka kanssa kaikki natsaisi. Valitettavasti Skye ei kuitenkaan uskalla tarttua tilaisuuteen pelätessään, että mokaa senkin suhteen. Cooperin ystävyyttä Skye ei nimittäin voi menettää, ja kieltämättä se edelleen muistelee vuosien takaisia tapahtumia eikä edes tiedä, onko täysin antanut anteeksi. Mitä luultavammin ei, tai sitten kyse on silkasta pelosta; osittain Skyeta ahdistaa, että Cooper valitsee taas jonkun paremman.

HEIGHT 1.78 M » WEIGHT 55 KG » HAIR COLOR BLONDE » EYE COLOR BLUE

Skye on se tyttö, jota kutsutaan usein kauniiksi. Se muistetaan usein leveästä hymystä, pisamaisista kasvoista ja aksentista, jossa on edelleen kuultavissa skottijuuria. Vaaleat, pitkät hiukset ovat luonnollisesti kevyesti kiharalla, eikä niitä juurikaan vaivauduta suoristamaan. Kaikenlaisia kampauksia se kyllä tykkää itselleen tehdä. Ulkoiselta habitukseltaan Skye on yleensä huoliteltu; se hoitaa hyvin hampaansa, kasvonsa ja kulmansa, ja tykkää myös pukeutua siististi. Mitään varsinaista pukeutumistyyliä sillä ei kuitenkaan ole. Meikkivoiteita tai vastaavia ei hyväkuntoiseen ihoon koskaan laiteta, koska pisamat halutaan pitää esillä. Sen sijaan silmämeikkiä – tai ainakin ripsiväriä – se kyllä käyttää päivittäin. Skye on hoikka, ja pitää vartalostaan huolimatta kuntoilemalla usein kuntosalilla. Lenkkeily on myös sille tärkeää ihan jo henkisen puolenkin vuoksi. Lisäksi Skye on pitkä. 178 senttimetriä pitkä tyttö on lähes jokaista samaa sukupuolta olevaa ystäväänsä pidempi, ja korkeilla koroilla se menee helposti myös pituudella miesten yli. Korkeita korkoja se ei tosin juurikaan käytä. Vegaani; Skye siis ei syö ollenkaan eläinperäisiä tuotteita. Siitäkin huolimatta ruokavalio on monipuolinen ja se turvaa tarvittavien ravintoaineiden saamisen lisäravinteita ja vitamiineja syömällä.